Η κινέζικη χρονιά αλλάζει στις 4 Φλεβάρη στις 18:00, σύμφωνα με το ηλιακό ημερολόγιο. Αποχαιρετάμε τον Χοίρο και υποδεχόμαστε το έτος του Ποντικού που χαρακτηρίζεται από το στοιχείο του Μετάλλου για το 2020. Είναι μία χρονιά που το συναίσθημα έχει την πρώτη λέξη και μας καλεί να διευρύνουμε τον τρόπο σκέψης και να προσεγγίζουμε τις καταστάσεις που προκύπτουν με μία διαφορετική οπτική ματιά.

Διαβάστε αναλυτικά τι φέρνει το 2020 στο κάθε Κινέζικο ζώδιο: Γενικά- Καριέρα- Έρωτας- Υγεία.

Παράδειγμα: Για κάποιον/α που γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1987, ανήκει στο ζώδιο της Τίγρης. Για κάποιον/α που γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1987, ανήκει στο ζώδιο του Λαγο

Ποντικός

(  1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)  

Το 2020 είναι η χρονιά του Ποντικού – Μέταλλο. Το στοιχείο του μετάλλου σε συνδυασμό με το στοιχείο του νερού που αντιπροσωπεύει τον Ποντικό, δίνει μια συναισθηματική χροιά και τονίζει τις διαθέσεις σας ανάλογα. Το πώς θα εξελιχθεί, εξαρτάται από το τις προτεραιότητες σας.

Η χρονιά είναι πολύ καλή για αυτούς που ξέρουν τι θέλουν και έχουν θέσει τους στόχους τους ήδη από το 2019. Η καλή τύχη και η βοήθεια από το περιβάλλον έρχεται απλόχερα και είναι στο χέρι σας να τις αξιοποιήσετε.

Το 2020 αποκτάτε μεγαλύτερη επιρροή και διαπιστώνετε ότι έχετε δύναμη στα χέρια σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να τη χρησιμοποιήσετε σωστά όχι μόνο για δικό σας όφελος, αλλά και για το γενικότερο καλό.

Μέσα στη χρονιά θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή σας. Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να σας αγχώνει, καθώς έχετε όλα τα εφόδια και τη στήριξη για να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Άλλωστε οι αλλαγές είναι κομμάτι της ζωής για να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι.

Το 2020 είναι η χρονιά που τα συναισθήματα έχουν τον κύριο λόγο. Ειδικά για εσάς θα πρέπει να προσέξετε το στρες και τυχόν τάσεις πεσιμισμού. Ότι και να συμβαίνει, όλα εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε μία κατάσταση. Η χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη για εσάς, οπότε μην πέφτετε στην παγίδα των αρνητικών συναισθημάτων. Δοκιμάστε και μία άλλη προσέγγιση.

Καριέρα: Είναι μια χρονιά που επαγγελματικά φέρνει κύρος και περισσότερες ευθύνες.  Αν σας χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα και γενικότερα είστε δυναμικός χαρακτήρας, το 2020 θα είναι ευχάριστο και στρωμένο με δάφνες.

Έρωτας: Ερωτικά, είναι η χρονιά που γοητεύετε και επικεντρώνετε την προσοχή των άλλων.  Έχετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας και ευνοούνται οι πρωτοβουλίες που παίρνετε. Μη διστάζετε να εκφράζετε τις ιδέες σας, γιατί πολύ απλά θα έχουν θετική ανταπόκριση από τον/την σύντροφο σας.

Υγεία: Προσοχή στη διατροφή και σε ευαισθησία του ουροποιητικού συστήματος. Καλό είναι να κάνετε τσεκ απ αν δεν νιώθετε καλά. Είναι μία χρονιά πλούσια σε συναισθήματα που σας καλεί να τα διαχειριστείτε σε ορισμένες καταστάσεις.

Βούβαλος

(1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

boubalos-image

Ο Βούβαλος είναι από τα πιο ευνοημένα Κινέζικα ζώδια του 2020. Είναι η κατάλληλη χρονιά για να δράσετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Χωρίς δράση δεν γίνεται τίποτε.

Αυτή τη χρονιά θα συναντήσετε ανθρώπους που θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε ότι έχετε ανάγκη. Π.χ: Αν χρειάζεστε βοήθεια σε ένα σημαντικό πρότζεκτ, ο κατάλληλος άνθρωπος θα εμφανιστεί έτσι ώστε με τη συμβολή του να το ολοκληρώσετε με επιτυχία.

Από την άλλη πλευρά, θα είστε σε θέση να βοηθήσετε άλλους και να συμβάλλετε στην επιτυχία τους. Εμφανίζεστε σαν μέντορες, κάτι το οποίο τονώνει την αξιοπιστία και το κύρος  σας. Ότι καλό κάνετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα αποδώσει τα μέγιστα για εσάς, σε όλα τα επίπεδα.

Ελέγξτε τον εγωισμό σας και μάθετε να δίνετε και να ζητάτε. Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε, είναι σκέψεις που μπορεί να προκαλέσουν την αμφισβήτηση του εαυτού σας και της αξία σας, γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Δώστε σημασία σε αυτά που ήδη έχετε και να είστε σίγουροι ότι θα διευκολύνετε πολύ την καθημερινότητα σας.

Το 2020 χρονιά του Ποντικού – Μέταλλο, σας φέρνει όλες τις ευκαιρίες και την καλή τύχη που χρειάζεστε, αλλά καλό είναι να θυμάστε το ρητό ‘συν αθηνά και χείρα κίνει’. Είναι μια χρονιά που θα είστε πρωταγωνιστής και σας μεταμορφώνει σε όλα τα επίπεδα.

Καριέρα: Αν ψάχνετε για δουλειά ή θέλετε να εξελιχθείτε στον τομέα σας, θα βρείτε στήριξη και καθοδήγηση από άτομα σε ανώτερες θέσεις που θα σας οδηγήσουν σε επαγγελματικές επιτυχίες. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια, γιατί φέτος θα σας δοθεί απλόχερα.

Έρωτας: Το 2020 είναι μία χρονιά όπου καινούρια άτομα έρχονται στη ζωή σας και συμβάλλουν στην ευτυχία σας. Οι σχέσεις ευνοούνται και οι ελεύθεροι έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τον μεγάλο έρωτα.

Υγεία: Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το στρες και η διάθεση απομόνωσης. Η ευτυχία εξαρτάται απόλυτα από εσάς. Ειδικά φέτος, ο διαλογισμός και η χαλάρωση είναι πολύ καλές επιλογές για εσάς, γιατί θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε ότι σας κρατάει πίσω.

Τίγρης  

(1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

tiger-image

Το 2020 είναι μία χρονιά που σας καλεί να ταξιδέψετε, να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να επεκταθείτε μέσω καινούριων ανθρώπων που γνωρίζετε. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να δημιουργήσετε ή να μπείτε σε ένα γκρουπ και μέσω αυτού να πετύχετε τους στόχους σας.

Η χρονιά του Ποντικού – Μέταλλο σας κρατά απασχολημένους σε πολλά επίπεδα και κυρίως μέσω της κοινωνικής σας ζωής. Αυτό είναι θετικό γιατί ταυτόχρονα σας παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε και να βελτιώστε το επίπεδο της ζωής σας.

Ευνοούνται όσοι είναι πρόθυμοι να γνωρίσουν καινούρια μέρη και ανθρώπους, να μάθουν μέσα από καινούριες εμπειρίες και να ανανεώσουν το lifestyle τους.

Δυσκολίες θα συναντήσουν άτομα με εγωκεντρισμό, που δεν ανοίγονται εύκολα σε καταστάσεις και ανθρώπους.

Η χρονιά του Ποντικού- Μέταλλο αποτελεί ορόσημο για εσάς, καθώς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των πράξεων σας. Θα έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα και να μάθετε μέσα από τις εμπειρίες σας. Το αποτέλεσμα θα είναι η προσωπική σας εξέλιξη.

Καριέρα: Θα συναντήσετε μεγάλη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα κληθείτε να προσαρμοστείτε σε καινούρια δεδομένα είτε εργάζεστε για κάποιον είτε έχετε δική σας επιχείρηση. Η χρονιά αυτή, ευνοεί τα ανοίγματα και όχι τη στασιμότητα.

Έρωτας:  Η χρονιά του Ποντικού – Μέταλλο σας προτρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί, να βγείτε έξω και να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους. Μέσα από τις επαφές σας υπάρχει η πιθανότητα να συναντήσετε έναν μεγάλο έρωτα.   Δυσκολίες καλούνται να αντιμετωπίσουν όσοι αποφεύγουν την πραγματικότητα και επιλέγουν τον συμβιβασμό.

Υγεία: Δώστε σημασία στην τόνωση του οργανισμού και κάντε ένα  check up, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε ευαισθησία στο ανοσοποιητικό σύστημα και να είστε πιο επιρρεπείς στο να αρρωστήσετε σε σχέση με άλλες χρονιές.

Λαγός  

(1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

rabbit-image

Αυτή η χρονιά είναι πολύ ευνοϊκή για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Λαγού.  Αν θέλετε να μάθετε κάτι ή να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας, θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας καθοδηγήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Η καλή τύχη είναι με εσάς και θα συνειδητοποιήσετε πολύ γρήγορα πως συχνά θα βρίσκεστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Αξιοποιείστε την καλοτυχία σας και επιδιώξτε να γίνετε πιο εξωστρεφείς. Κυκλοφορείστε, γνωρίστε κόσμο και θα δείτε ότι προκύπτει κάτι θετικό από εκεί που δεν το περιμένατε, γιατί πολύ απλά έτυχε να βρεθείτε στο σωστό μέρος.

Το 2020 είστε πολύ δημοφιλείς και πολλοί είναι αυτοί που θα σας προσκαλούν σε ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις. Μέσα από τις συναναστροφές σας, υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσετε ανθρώπους που μπορεί να σας ανοίξουν μία μεγάλη πόρτα επαγγελματικά ή γενικότερα να σας βοηθήσουν σε κάτι που έχετε ανάγκη.

Είναι η χρονιά που μπορείτε να πραγματοποιήσετε το μεγάλο σας όνειρο, αρκεί να είστε συγκεκριμένος σε αυτό που επιθυμείτε.

Καριέρα: Φέτος είστε σε θέση να αντιληφθείτε τις ανάγκες της αγοράς και να τις καλύψετε με καινούριες ιδέες. Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.   Ευνοούνται όσοι σκέφτονται να ξεκινήσουν μία επιχείρηση ή μία μεγάλη καμπάνια.

Έρωτας: Το 2020 είναι μία από τις καλύτερες χρονιές όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Για αυτούς που ήδη είναι σε μια σχέση, υπάρχει η πιθανότητα συμβίωσης ή γάμου.

 Υγεία: Η ενέργεια σας είναι σε υψηλά επίπεδα και αυτό βοηθά στο να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής, διατροφής ή να κάνετε οποιαδήποτε άλλη αλλαγή. Τη χρονιά αυτή προσέξτε το έντονο στρες, γιατί μπορεί να επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

Δράκος  

(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

dragon-image

Το 2020 μπαίνει δυναμικά για εσάς και είναι πολύ καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά. Η επιτυχία βρίσκεται στα χέρια σας και εξαρτάται από τις κινήσεις σας. Η χρονιά του Ποντικού- Μέταλλο σας καλεί να μη μένετε αδρανείς, αλλά να δράσετε. Σας χαρακτηρίζει η διορατικότητα και έχετε την αντίληψη να αναγνωρίζετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Για εσάς τα πράγματα φέτος είναι πολύ ξεκάθαρα.

Έχετε την ευκαιρία να εξελιχθείτε σε πολλούς τομείς και όλα εξαρτώνται από τις προτεραιότητες και τους στόχους σας. Είναι μία χρονιά έμπνευσης και δημιουργικότητας, ανανέωσης και διάθεσης στο να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας. Ότι κάνετε φέτος, έρχεται στο προσκήνιο και σας δίνει την ευκαιρία να αναδειχθείτε είτε επαγγελματικά είτε να γίνετε πιο δημοφιλής και να γνωρίσετε αξιόλογους ανθρώπους.

Καλό είναι να αποφύγετε τις τάσεις αμφισβήτησης προς το πρόσωπο σας καθώς επίσης να μπαίνετε στο ρόλο του θύματος. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας οδηγήσει πουθενά, αντίθετα θα λειτουργήσει ως τροχοπέδη για την εξέλιξη και την προσωπική σας ευτυχία.

Αναγνωρίστε την αξία σας, τονώστε την αυτοπεποίθηση σας και να είστε σίγουροι ότι το 2020 θα είναι μία φανταστική χρονιά για εσάς.

Καριέρα: Το 2020 ξεκινάτε πολύ δυναμικά με πολλές ευκαιρίες στην καριέρα σας για εξέλιξη. Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα επωμίζεστε με περισσότερες ευθύνες και περισσότερη δουλειά.

Έρωτας: Φέτος είναι μία χρονιά που θα σας εκπλήξει ευχάριστα στον ερωτικό τομέα.  Χαλαρώστε και μην προσπαθείτε να ελέγχετε τα πάντα, γιατί έτσι μπορεί να χάνετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σας που ίσως να μην είχατε σκεφτεί.

Υγεία:   Το 2020 επικεντρωθείτε κυρίως σε αυτό που κάνετε και όχι τόσο πολύ στο τι κάνουν οι άλλοι. Προσέξτε την υγεία σας, κυρίως όσοι νιώθετε ευάλωτοι και δεκτικοί σε ότι συμβαίνει στο περιβάλλον.

  

Φίδι  

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025)

snake-image

Για εσάς που γεννηθήκατε σε χρονιά Φιδιού, το 2020 είναι καλύτερο από το προηγούμενο έτος. Η αλήθεια είναι ότι η προηγούμενη χρονιά ήταν γεμάτη αλλαγές και προκλήσεις, αφήνοντας το σημάδι της πάνω σας.

Οποιαδήποτε κατάσταση σας ταλαιπώρησε την προηγούμενη περίοδο, φέτος αρχίζει να βελτιώνεται και να επέρχεται λύση. Νιώθετε πιο δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας, βρίσκετε εύκολα λύσεις και νιώθετε να παίρνετε μία ανάσα από το στρες και τις απανωτές αλλαγές τις προηγούμενης χρονιάς. Μπορεί μεν να πιεστήκατε, όμως μάθατε πολλά και είστε πλέον η βελτιωμένη έκδοση του εαυτού σας.

Επανέρχεστε ξανά στο προσκήνιο με πλήρη αντίληψη και την ικανότητα να διαμορφώσετε τη ζωή σας όπως την επιθυμείτε. Ελέγχοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, διασφαλίζετε μία πολλά υποσχόμενη χρονιά σε όλους τους τομείς.

Να θυμάστε ότι εσείς κινείτε τα νήματα της ζωής σας και κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει για εσάς. Οι εμπειρίες που αποκομίσατε, αν και επώδυνες σε κάποιες περιπτώσεις, είναι πολύτιμες και σας προφυλάσσουν από το να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.

Επιπλέον θα διαπιστώσετε ότι πολύ άνθρωποι από το περιβάλλον σας είναι διατεθειμένοι να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν σε ότι χρειάζεστε.

Καριέρα:   Επαγγελματικά έχετε την ευκαιρία να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να επικεντρωθείτε στα ταλέντα σας και πώς μπορείτε να τα βελτιώσετε. Η στασιμότητα δεν βοηθά, αντιθέτως θα είναι εμπόδιο στην εξέλιξη σας.

Έρωτας: Η χρονιά του Ποντικού – Μέταλλο έρχεται σαν μία όαση, επουλώνοντας τις πληγές σας και φέρνοντας πολλές ευκαιρίες στον έρωτα. Μην επιτρέπετε στα βιώματα του παρελθόντος να μπλοκάρουν τις σκέψεις σας ή να αντιδράτε έντονα και με νεύρα.

Υγεία: Η έντονη προηγούμενη χρονιά άφησε τα σημάδια της και σε θέματα υγείας για κάποιους από εσάς. Φέτος μπορείτε να βρείτε λύσεις, την καλύτερη αγωγή ή τον κατάλληλο θεραπευτή/γιατρό ώστε να εξαλείψετε ότι σας ταλαιπώρησε.

 Άλογο  

(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)

horse-image

Το 2020, χρονιά του Ποντικού – Μέταλλο, είναι μία χρονιά ανακατατάξεων και αναθεωρήσεων για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Αλόγου. Ο Ποντικός και το Άλογο είναι τα εκ διαμέτρου αντίθετα ζώδια και κάθε φορά που συναντιούνται φέρνουν αλλαγές. Αυτό δεν πρέπει να σας φοβίζει, αντιθέτως δείτε το σαν κίνητρο για προσωπική εξέλιξη και απελευθέρωσης από ότι σας μπλόκαρε μέχρι τώρα. Δυσκολεύονται περισσότερο όσοι αντιστέκονται γενικότερα σε αλλαγές.

Φέτος θα διαπιστώσετε ότι δεν συμβιβάζεστε εύκολα, ότι σας ενοχλεί το επισημαίνετε και δεν διστάζετε να κάνετε κάτι για αυτό.  Μην πτοηθείτε αν το περιβάλλον σας αντιδράσει σε αποφάσεις που θα πάρετε. Έχετε το σθένος και την αντίληψη να προφέρετε το καλύτερο στον εαυτό σας, μέσα από μία ριζοσπαστική κίνηση.

Από την άλλη θα διαπιστώσετε μία εσωτερική δύναμη, την οποία δεν την είχατε αντιληφθεί μέχρι τώρα. Μία δύναμη η οποία σας προστατεύει από ανταγωνιστές ή άτομα που δεν συμπαθείτε και σας αναπτερώνει το ηθικό. Όλο το σύμπαν είναι σύμμαχος σας και η εσωτερική σας αποφασιστικότητα, είναι το κλειδί για να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας.

Πιθανότητα αλλαγής τόπου, μετακόμιση ή αλλαγές σε κοινωνικό επίπεδο. Ευνοούνται τα ταξίδια.

Καριέρα:   Είναι η χρονιά που θα έρθετε αντιμέτωποι με αλλαγές και καινούριες καταστάσεις. Αυτό είναι πολύ καλό για όσους είναι δημιουργικοί και ευέλικτοι στο να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα ή να σκεφτούν μία καινούρια στρατηγική που θα τους αποφέρει μεγαλύτερο όφελος.

Έρωτας: Το 2020 σας φέρνει αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι ή δεν σας ενδιέφεραν οι σχέσεις, φέτος υπάρχει η πιθανότητα από το πουθενά να συναντήσετε τον έρωτα της ζωή σας και ξαφνικά να βρεθείτε σε μία σοβαρή σχέση, να παντρευτείτε ή ακόμη να κάνετε και παιδιά.

Υγεία:   Το έτος Ποντικός- Μέταλλο είναι μία πολύ συναισθηματική χρονιά που επηρεάζει και εσάς σε μεγάλο βαθμό. Μπορεί να σας πιάνει εύκολα το παράπονο και να μπαίνετε σε ρόλο θύματος. Θυμηθείτε ότι έχετε τον έλεγχο της ζωής σας, αν εσείς κινητοποιείτε αλλαγές, όπως π.χ. μία αλλαγή σε μία καθημερινή συνήθεια.

Πρόβατο  

(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027)  

sheep-image

Η χρονιά του Ποντικού – Μέταλλο σας φέρνει καλοτυχία και σημαντικούς ανθρώπους που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη σας. Είστε από τους πιο ευνοημένους αρκεί να μη μείνετε αδρανείς, αλλά να βγείτε προς τα έξω και να διεκδικήσετε τα όνειρα σας.

Φέτος θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα έρχονται εύκολα για εσάς, βρίσκεστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή και συναντάτε ανθρώπους από το πουθενά, πρόθυμοι να σας ανοίξουν το δρόμο για την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Στο χέρι σας είναι να επιλέξετε με ποιους ανθρώπους θέλετε να έχετε επαφή, οπότε στην περίπτωση αυτή διαλέξτε αυτούς που μπορούν να λειτουργήσουν ως παράδειγμα για εσάς και να σας εμπνεύσουν.

Η καλοτυχία σας ακολουθεί σε όλους τους τομείς και πολλά από τα προβλήματα σας βρίσκουν τη λύση τους χωρίς κόπο.

Ευνοούνται οι επενδύσεις και οι αγοραπωλησίες για όσους έχουν το Πρόβατο στο χάρτη τους. Ειδικά στην περίπτωση της πώλησης, δημιουργούνται οι ευκαιρίες για να αποκομίσετε το μέγιστο κέρδος.

Καριέρα:  Το 2020 είναι η χρονιά που αποδεικνύεται η αξία σας και οι ικανότητες σας σε θέματα ηγεσίας. Καλείστε να πάρετε αποφάσεις, να φροντίσετε και να διαχειριστείτε σωστά μία ομάδα ή ένα πρότζεκτ.

Έρωτας: Φέτος έχετε τη δυνατότητα να περάσετε καλά και να απολαύσετε καινούρια πράγματα με την προτροπή του συντρόφου σας. Καλό είναι να αφήσετε τους εγωισμούς στην άκρη και γίνετε πιο δεκτικοί στις προτάσεις τους.

Υγεία:  Το 2020 σας πάει πολύ και αυτό θα φανεί στη διάθεση σας που είναι πολύ ανεβασμένη. Θα νιώθετε ικανοποίηση και χαρά με ότι κάνετε και δεν θα απογοητεύεστε εύκολα. Το θετικό είναι ότι με τόση καλή διάθεση, ανανεώνεστε  και βελτιώνεστε σε θέματα υγείας.

Πίθηκος

(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028)

pithikos-iamge

Το 2020 είναι μία χρονιά χαλάρωσης που δεν ευνοεί καινούρια ξεκινήματα και ριζικές αλλαγές. Παρόλα αυτά είναι μία ήπια χρονιά που μπορείτε να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε όλες τις προϋποθέσεις για να δράσετε το 2021.

Η εσωτερική ενδοσκόπηση θα αποφέρει καρπούς, αρκεί να είστε ανοιχτοί και πρόθυμοι να μάθετε από τις εμπειρίες σας. Νιώστε ευγνωμοσύνη για ότι ήδη έχετε και φροντίστε τα με τον καλύτερο τρόπο, είτε πρόκειται για σχέσεις, είτε για την καριέρα ή την υγεία σας.

Η χρονιά του Ποντικού- Μέταλλο, σας καλεί να μάθετε, να συνειδητοποιήσετε την πορεία που ακολουθήσατε τα προηγούμενα χρόνια και να βελτιωθείτε σε πολλούς τομείς.

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανανεωθείτε, να αποκτήσετε καινούρια χόμπυ και να αλλάξετε συνήθειες. Αλλάζοντας συνήθειες, αυτόματα αλλάζετε και τις συνθήκες της ζωής σας.

Δεν ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια και η αλλαγή τόπου, γιατί μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις.

Καριέρα: Το 2020, χρονιά του Ποντικού – Μέταλλο, είναι μία χρονιά που σας καλεί να δώσετε βάρος στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και πως μπορείτε να τις βελτιώσετε. Είναι το κλειδί για να διασφαλίσετε τη θέση σας απέναντι σε οποιονδήποτε ανταγωνισμό.

Έρωτας: Είναι μία καλή χρονιά για να έρθετε κοντά με τον σύντροφο σας και να επικοινωνείτε ουσιαστικά σαν φίλοι. Η κατανόηση και η αποδοχή θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε τη σχέση σας και να πετύχετε μία βαθύτερη σύνδεση με το άτομο που αγαπάτε.

Υγεία: Προσοχή στο στρες και την πίεση, γιατί θα έχει επίπτωση και στη διατροφή σας. Αποφύγετε τα πολλά λίπη και τη ζάχαρη και υιοθετείστε μία πιο υγιεινή διατροφή. Μην ξεχνάτε την περίφημη φράση: Είστε ότι τρώτε.

Πετεινός  

(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029)

peteinos-image

Για εσάς τους Πετεινούς, το 2020 έρχεται να σας φέρει χαρμόσυνα μηνύματα. Θεωρείστε από τα πιο τυχερά ζώδια, με πολλές ευκαιρίες για ευτυχία και επιτυχία.

Aπό την αρχή θα νιώσετε ότι τα προβλήματα σας βρίσκουν τη λύση τους και οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση σας ταλαιπωρούσε μέχρι πρότινος, αλλάζει προς το καλύτερο.

Η καλή τύχη που σας παρουσιάζεται, έρχεται και με μία προϋπόθεση. Να μη μένετε με σταυρωμένα χέρια, αλλά να δραστηριοποιηθείτε και να στοχεύσετε ψηλά. Η χρονιά του Ποντικού – Μέταλλο βοηθά τους τολμηρούς και κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Η κοινωνική σας ζωή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα δεχθείτε καλέσματα για κοινωνικές εκδηλώσεις, για να απολαύσετε ένα καλό φαγητό και να διασκεδάσετε γενικότερα. Αποφύγετε να μένετε μέσα και ζήστε την κάθε στιγμή.

Το 2020 είναι η χρονιά σας, καθώς είναι ξεκάθαρο τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε και πώς να το πετύχετε. Μη μένετε άπραγοι και αξιοποιείστε την καλή τύχη που σας προσφέρεται απλόχερα.

Καριέρα:   Αυτή τη χρονιά η καριέρα σας απογειώνεται λόγω της δημοφιλίας σας και των ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να σταθούν δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Όσοι είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους και έχουν σύστημα, θα βιώσουν την επιτυχία.

Έρωτας:   Φέτος είναι η χρονιά που θα ξαφνιάσετε τους πάντες γύρω σας, με τις χαρούμενες διαθέσεις σας. Όσοι είστε σε μία σχέση, θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους να την ανανεώσετε και να κάνετε τον σύντροφο σας να θυμηθεί για ποιο λόγο σας ερωτεύτηκε εξαρχής.

Υγεία: Το 2020, η ενέργεια σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, όπως και η διάθεση σας. Αν την προηγούμενη χρονιά, σας ταλαιπωρούσε ένα πρόβλημα υγείας, φέτος και λόγω της ανεβασμένης ψυχολογίας,  θα ακολουθήσετε το καλύτερο πρόγραμμα για να βελτιώσετε την κατάσταση σας.

Σκύλος  

(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030) 

dog-image

Η χρονιά του Ποντικού – Μέταλλο, έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι οι αλλαγές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και εσείς καλείστε να τις ακολουθήσετε.

Ότι προβλήματα αντιμετωπίζατε κατά τη διάρκεια του 2019, φέτος βρίσκουν εύκολα τη λύση τους και εσείς βρίσκετε το σθένος να προχωρήσετε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

Θα διαπιστώσετε ότι μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, συναντάτε ανθρώπους που παίζουν ένα καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Μπορεί να είναι ένας σύμβουλος ή ένας θεραπευτής. Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί κρατούν το κλειδί για το θέμα που σας απασχολεί.

Το 2020, βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής και ότι κάνετε δεν μπορεί να μείνει κρυφό. Είναι πολύ καλή χρονιά για αναγνώριση, επιτυχία στα Social Media και εδραίωση.

Δεν είναι καλή χρονιά για να κινηθείτε παρασκηνιακά ή να κρατήσετε τις δραστηριότητές σας μυστικές. Φροντίστε ότι κάνετε να μην σας εκθέτει, αλλά αναδεικνύει τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

Καριέρα: Όσοι είχατε προβλήματα με τους συνεργάτες σας και την επικοινωνία μαζί τους, φέτος βρίσκετε τον κατάλληλο τρόπο για να τους προσεγγίσετε και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Προσέχετε τα λόγια σας και μη βιάζεστε να απαντήσετε σε μία πρόκληση.

Έρωτας: Το 2020 θα διαπιστώσετε ότι πολλές φορές επηρεάζεστε από τα συναισθήματα σας ή μπορεί να έχετε διακυμάνσεις χαράς και λύπης.

Το θετικό είναι ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα ανακουφιστείτε από μία σχέση που σας βασάνιζε και θα βρείτε το κουράγιο να συνεχίσετε και να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την προσωπική σας ευτυχία.

Υγεία: Όσοι είχατε να αντιμετωπίσετε θέματα υγείας, φέτος έχετε την ευκαιρία με την κατάλληλη θεραπεία και αντιμετώπιση να βελτιώσετε την κατάσταση σας. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας και μην αναβάλλετε τα ετήσια check up.

Χοίρος

(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031)

ping-image

Το 2020 μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας καθώς σας κάνει πιο δυναμικούς, με καλύτερη αντίληψη γύρω από καταστάσεις και ανθρώπους. Θα διαπιστώσετε τη δίψα σας για μάθηση και γενικότερα πως μπορείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας σε πολλά επίπεδα.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τον απολογισμό σας, να κατανοήσετε και να αφήσετε πίσω ότι σας μπλοκάρει και στέκεται εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Ακολουθώντας το ένστικτο σας, θα κάνετε καλύτερες επιλογές σε καινούριες γνωριμίες και θα αναγνωρίζετε πιο εύκολα τις ευκαιρίες.

Απολαμβάνετε την καθημερινότητα σας και  κάθε εμπειρία που ζείτε. Μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο γνωρίζετε σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι κατέχουν τις απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα σας. Πολύ πιθανόν οι άνθρωποι αυτοί, να εμφανίζονται μπροστά σας σαν από μηχανής θεός, προφέροντας σας τη λύση στο πιάτο.

Απολαύστε τη χρονιά αυτή και εκμεταλλευτείτε το μυαλό σας και τη διάθεση για αυτοβελτίωση και απελευθέρωση από οποιαδήποτε κατάσταση στέκεται τροχοπέδη στην εξέλιξη σας. Το 2020 θα είναι μία φανταστική χρονιά για εσάς.

Καριέρα: Το 2020 είναι η χρονιά του Ποντικού – Μέταλλο η οποία σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε καινούρια πράγματα και να αναδείξετε τις ικανότητες σας σε καινούρια πεδία.

Έρωτας:   Η χρονιά του Ποντικού – Μέταλλο χαρακτηρίζεται από πολύ συναίσθημα. Στη δική σας περίπτωση λειτουργεί θετικά, καθώς έχετε τη διαίσθηση και το σθένος να αντιληφθείτε τι είναι αυτό που θέλετε και να αφήσετε πίσω σας ότι δεν λειτουργεί.

Υγεία:   Καλό είναι να προσέχετε τη διατροφή σας και να ενισχύσετε την φυσική άμυνα του οργανισμού σας. Υπάρχει η περίπτωση να θέλετε να κάνετε πράγματα, αλλά το σώμα σας να μην ακολουθεί.  Αν συμβαίνει αυτό, κάντε μικρά διαλείμματα και φροντίστε να ξεκουράζεστε επαρκώς.

Μπορείτε να ζητήσετε την πλήρη ανάλυση του προσωπικού σας χάρτη στέλνοντας  email στο juliazisopoulou@gmail.com