Η εφαρμογή του Φενγκ Σούι στον επαγγελματικό ή προσωπικό χώρο προσφέρει ποιότητα και ένα αρμονικό περιβάλλον σε συνδυασμό με την προσωπικότητα  και τις ανάγκες σας.

Ειδικά όταν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μία ανακαίνιση ή να δημιουργήσετε ένα χώρο από την αρχή, το Φενγκ Σούι είναι ένα σημαντικό εργαλείο που βοηθάει στη σωστή διαμόρφωση του χώρου, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Να θυμάστε πάντα ότι μία μελέτη Φενγκ Σούι, δεν είναι απαραίτητη μόνο όταν τα πράγματα δεν μας πάνε καλά. Ακόμη και σε ευνοϊκές καταστάσεις η μελέτη του χώρου ευνοεί τη σταθερότητα, τη διάρκεια και προσελκύει ευκαιρίες για την επίτευξη καινούριων στόχων καθώς και την προσωπική σας ανέλιξη.  ​

Εφαρμόζοντας το Φενγκ Σούι στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, βρίσκεις τα καλύτερα σημεία όπως πχ για τη θέση του γραφείου, της κρεβατοκάμαρας κτλ.

Μια μελέτη χώρου ενεργοποιεί τις ευκαιρίες, τις σχέσεις σε όλα τα επίπεδα, την αυτογνωσία και την αντίληψη σε όλες τις καταστάσεις που παρουσιάζονται έτσι ώστε να τις αξιοποιείς με τον καλύτερο τρόπο.

eisodos-image

Ποιοι είναι οι 5 βασικοί παράγοντες στο Φενγκ Σούι ;

  • Είσοδος
  • Κρεβατοκάμαρα
  • Γραφείο
  • Κουζίνα
  • Μπαλκόνι
mpalkoni-image

Στείλε email στο juliazisopoulou@gmail.com για μια μελέτη στο χώρο σου.

Να είστε καλά!

Τζούλια