Διανύουμε μία περίοδο όπου οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη και ο Κορωνοϊός, σαν πανδημία, έρχεται να σφραγίσει το τέλος μία εποχής και την έναρξη μίας άλλης. Μιας καινούριας αρχής που μας βρίσκει όλους αλλαγμένους, έχοντας αναθεωρήσει αξίες, προτεραιότητες και στόχους.

Η διαδικασία όμως για να φτάσουμε στο επόμενο στάδιο, δεν είναι εύκολη και για κάποιους από εμάς είναι ακόμη πιο επίπονη, σύμφωνα με τα προσωπικά μας στοιχεία.

Ποιοι είναι όμως πιο ευάλωτοι κατά τη διάρκεια του 2020 και τι μπορούν να κάνουν για να διαχειριστούν καλύτερα τις αλλαγές και τις ανατροπές που συμβαίνουν στην καθημερινότητα;

Όπως στο Φενγκ Σούι αναλύουμε τον χώρο και εντοπίζουμε ποια είναι τα ευνοϊκά σημεία και ποιοι τομείς δέχονται αρνητικές επιρροές κατά τη διάρκεια του 2020, έτσι και σε προσωπικό επίπεδο χρησιμοποιούμε το BAZI –  την ανάλυση χαρακτήρων.

Μέσα από την ημερομηνία και την ώρα γέννησης, γίνεται πλήρης αποκωδικοποίηση του χαρακτήρα και σκοπός της ανάλυσης, είναι η ανάδειξη τον ταλέντων, των ικανοτήτων και πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Η μέθοδος αυτή βοηθάει στην αυτογνωσία, στις προσωπικές επιλογές και στη λήψη αποφάσεων. Αυτό που κάνει την ανάλυση μοναδική, είναι ότι δεν ψάχνουμε να βρούμε τι μας λείπει, αλλά νιώθουμε ευγνωμοσύνη και εξελισσόμαστε με τα χαρακτηριστικά που έχουμε.

Τα χαρακτηριστικά αυτά προκύπτουν από τον προσωπικό μας χάρτη, ο οποίος δημιουργείται με την ημερομηνία και την ώρα γέννησης.

Δείτε το παρακάτω παράδειγμα

Bazi chart δείγμα

Σύμφωνα με τα προσωπικά στοιχεία, μπορούμε να αντιληφθούμε πως επηρεάζονται διάφοροι τομείς της ζωής μας κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς.

Έτσι και στην συγκεκριμένη περίοδο του Κορωνοϊού, με τον πανικό, το φόβο και την ανασφάλεια να πρωταγωνιστούν, υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που είναι πιο ευπαθείς και βιώνουν τις αλλαγές αυτές πιο επώδυνα και έντονα από τους υπόλοιπους.

Πως βρίσκουμε αν ανήκουμε στην ομάδα αυτή;

Όπως βλέπουμε από το παράδειγμα υπάρχουν 4 στήλες που αντιπροσωπεύουν το έτος, τον μήνα, την ημέρα και την ώρα γέννησης.

Η αριστερή στήλη- ώρα γέννησης, αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε και σκεφτόμαστε, την ευτυχία, την υγεία, την ελπίδα και τις φιλοδοξίες. Επίσης είναι ο τομέας που συμβολίζει τις επενδύσεις και τα παιδιά.

Φέτος η χρονιά που διανύουμε ανήκει στον Ποντικό-Μέταλλο, όπου έρχεται σε κόντρα με το ζώδιο του Αλόγου.

Άρα όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 11:00-13:00, έχουν στην στήλη της ώρας το ζώδιο του Αλόγου.

Η αντίθεση αυτή, Ποντικός- Άλογο δημιουργεί αλλαγές και ανατροπές στους τομείς που αντιπροσωπεύει η στήλη της ώρας.

Πως μεταφράζεται η αντίθεση αυτή σε περιόδους κρίσης;

Όσοι έχουν το Άλογο στη στήλη της ώρας, νιώθουν ότι οι ελπίδες τους εξανεμίζονται και δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τους στόχους που μπορούν να θέσουν για το μέλλον. Νιώθουν την αισιοδοξία τους να πλήττεται και διαπιστώνουν- επώδυνα  όσοι δεν είναι γενικά ευέλικτοι και  δεν προσαρμόζονται εύκολα- ότι ο τρόπος με τον οποίο σκέφτονται και οι φιλοδοξίες τους, οδηγούν σε αδιέξοδο, γιατί δεν υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον πια για να τα υποστηρίξει. Η ψυχολογία αυτή φυσικά μπορεί να επηρεάσει ευκολότερα την υγεία και να ρίξει τα επίπεδα ενέργειας.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Αναγκαστικά μπαίνουν σε μία διαδικασία να αναθεωρήσουν και να δημιουργήσουν καινούρια όνειρα, φιλοδοξίες, στόχους και το πιο σημαντικό να αναρωτηθούν τι είναι αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους;

Στην πορεία συνειδητοποιούν ότι οι αλλαγές αυτές, αν και επώδυνες, είναι απαραίτητες για την προσωπική τους εξέλιξη και ευεξία.

Με ποιους τρόπους αντιμετωπίζεται;

  • Μέσω της ανάλυσης χαρακτήρα, εντοπίζονται τα δυνατά του σημεία και με τις κατάλληλες δραστηριότητες, που προκύπτουν από τα προσωπικά στοιχεία, μπορούμε εύκολα να διαχειριστούμε τις προκλήσεις και τις επιρροές που δεχόμαστε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Μπορείτε να παραγγείλετε την ανάλυση χαρακτήρα, στέλνοντας email με τίτλο «Προσωπική Ανάλυση»  στο juliazisopoulou@gmail.com. H ανάλυση χαρακτήρων 15-20 σελίδων, είναι σε μορφή PDF και αποστέλλεται μέσω email. Περιλαμβάνεται δωρεάν συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης (Skype, WhatsApp, Messenger) 1 ώρας κατά την παράδοση.

  • Ο διαλογισμός και η προσευχή βοηθάνε στην αντιμετώπιση του πανικού και του άγχους, καθώς μας υπενθυμίζουν ότι δεν είμαστε μόνοι μας και πάντα έχουμε βοήθεια και καθοδήγηση αρκεί να τα ζητήσουμε.

Η μελέτη χώρου – Φένγκ Σούι, βοηθάει ώστε να εντοπιστούν τα ευνοϊκά σημεία και να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο χρόνο, σε συνδυασμό πάντα με την προσωπική μας ανάλυση. Επίσης λαμβάνει υπόψη και την επιρροή του χρόνου με αποτέλεσμα να δίνεται έμφαση σε βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός και την περίσταση.

Πχ. Για τον μήνα Μάρτιο και μέχρι τις 4 Απριλίου, μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον Νοτιοανατολικό τομέα του χώρου, για την ενίσχυση της υγείας.  Δείτε το βίντεο

Μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες και να παραγγείλετε τη μελέτη του σπιτιού ή του γραφείου σας, στέλνοντας email με τίτλο «Μελέτη χώρου»  στο juliazisopoulou@gmail.com.

H μελέτη του χώρου περιλαμβάνει τα σχέδια της κάτοψης, φωτογραφίες,  20-50 σελίδες ανάλυσης και παραδίδεται σε μορφή PDF μέσω email. Περιλαμβάνεται δωρεάν συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης (Skype, WhatsApp, Messenger) 1,5 ώρας κατά την παράδοση.

  • Η άσκηση στο σπίτι βοηθάει στην ψυχολογία και στη διατήρηση της ενέργειας σε υψηλά επίπεδα.

Για συμβουλές και πολλά άλλα μπορείτε να απευθυνθείτε στον expert του είδους Μάνο Μπριλάκη- Nimbus Studio, ο οποίος μπορεί να σας γυμνάσει όπου και να βρίσκεστε.

  • Και φυσικά για το τέλος κρατάμε το χιούμορ, την έκφραση της αγάπης μέσα από τον λόγο μας  και την καλή διάθεση!

Αν σας άρεσε το άρθρο μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας, ειδικά σε όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 11:00-13:00.