“Η εφαρμογή του Feng Shui στην επιχείρησή σας δημιουργεί τις καλύτερες ευκαιρίες για επιτυχία”

Το Φενγκ Σούι είναι η πανάρχαια Κινέζικη Τέχνη χωροθεσίας και χωροδιάταξης, με ιστορία περίπου 4000 ετών. Είναι η Τέχνη της εναρμόνισης του Ατόμου με το περιβάλλον του, φυσικό ή τεχνητό, βασιζόμενο στην ιδέα ότι η γη είναι ζωντανή και γεμάτη με ενέργεια (που στο Φενγκ Σούι αποκαλούμε chi).

Το Φενγκ Σούι υποστηρίζει ότι από το περιβάλλον και τη μορφολογία του προέρχεται η  ενέργεια που ονομάζεται «τσι». Η ποιότητα της ενέργειας – τσι  έχει την ικανότητα να επηρεάζει τον εσωτερικό χώρο και την καθημερινότητα των ανθρώπων μέσα σε αυτόν.

Εφαρμόζοντας το Φενγκ Σούι σε επαγγελματικούς χώρους, αντιλαμβάνεστε τι είναι το καλύτερο για την επιχείρησή σας, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για ένα σταθερό και θετικό περιβάλλον για τους συνεργάτες σας, ευκαιρίες για οικονομική άνοδο και επίτευξη στόχων. Η καθημερινή εργασία, που καταλαμβάνει το ένα τρίτο του εικοσιτετράωρου,  δείχνει πόσο σημαντικό είναι το περιβάλλον της εργασίας, η επικοινωνία ανάμεσα στους συνεργάτες και το γενικό κλίμα. Η ευημερία των ανθρώπων στον εργασιακό χώρο, οδηγεί ευκολότερα στην επιτυχία και αναγνώριση.

Το Φενγκ Σούι έχει γίνει πολύ δημοφιλές στις μέρες μας. Οι περισσότεροι πλούσιοι και διάσημοι ήταν από τους πρώτους που το εφάρμοσαν, και παρόλο που είναι ήδη επιτυχημένοι, επιλέγουν την τεχνική του Φένγκ Σούι για τη βελτίωση της ζωής τους.

  • Ο Richard Branson, ιδρυτής της Virgin Group, όντας πρωτοπόρος και δημιουργικός,  εφαρμόζει τις αρχές του Φενγκ Σούι σε όλα τα μεγάλα του έργα.
  • Η Oprah Winfrey, η βασίλισσα των Media, φημίζεται για τις επικοινωνιακές της δεξιότητες και τη φιλανθρωπική εργασία της. Χαρακτηρίζεται ως ανοικτό μυαλό και εφαρμόζει τις αρχές του Φενγκ Σούι, στον προσωπικό και επαγγελματικό της χώρο.
black-woman

Οι προσωπικότητες που αναφέρθηκαν έχουν ένα κοινό εκτός από την επιτυχία: να δημιουργήσουν ομάδες/ κοινότητες ευημερίας και να επηρεάσουν θετικά τους ανθρώπους εμπνέοντας τους με τα λόγια και το έργο τους.

Είτε έχετε μια επιχείρηση είτε σκέφτεστε να ξεκινήσετε, το Φενγκ Σούι είναι το εργαλείο που δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας.

Υπηρεσίες

Εταιρικά γραφεία

Όσον αφορά τα εταιρικά γραφεία, το πιο σημαντικό είναι η ρύθμιση και η τοποθεσία κάθε τμήματος και η θέση των βασικών μελών προκειμένου να διασφαλιστεί ένας αρμονικός τρόπος εργασίας, βασισμένος στην επικοινωνία και τη συνεργασία. Ο τρόπος επιτυχίας εξαρτάται από τους ανθρώπους και η ευημερία στο εργασιακό περιβάλλον είναι το κλειδί για την μέγιστη απόδοση τους.

Εταιρείες startup

Η εφαρμογή του Φενγκ Σούι είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για τις Εταιρείες Startup. Η έναρξη της επιχείρησης, η επένδυση χρημάτων, η αναζήτηση πόρων και η εύρεση των κατάλληλων συνεργατών, για να στηρίξετε το επιχειρηματικό σας σχέδιο, μπορούν να γίνουν πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά με την τεχνική Φενγκ Σούι. Επίσης έχει ως αποτέλεσμα την υποστήριξη και βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού, την ενίσχυση των ταλέντων και ικανοτήτων και βοηθά στην δημιουργία μιας θετικής ατμόσφαιρας που δημιουργεί κίνητρα και επαγγελματική ικανοποίηση ανάμεσα στους εργαζομένους.

 Καταστήματα/ εστιατόρια  

Στον εμπορικό τομέα είτε πρόκειται για εστιατόριο, καφετέρια ή ένα κατάστημα το Φενγκ Σούι βοηθά στην προσέλκυση πελατών και την αύξηση του κέρδους σας. Επιπλέον, εξασφαλίζει τη θετική ροή της ενέργειας στον χώρο ώστε όλοι να αισθάνονται άνετα από το προσωπικό μέχρι τον πελάτη. Οι βασικοί παράγοντες όπως το ταμείο, η κουζίνα, το γραφείο του μάνατζερ κ.λπ. μπορούν να καθοριστούν από τη μελέτη Φενγκ Σούι στον οποιοδήποτε εμπορικό χώρο.

Για μία μελέτη χώρου Φενγκ Σούι, μπορείτε να στείλετε email στο juliazisopoulou@gmail.com.

Ακολουθήστε με στο  InstagramFacebook

Να είστε καλά!

Τζούλια